Zeeland / DreischorDreischor is gelegen op het mooie eiland Schouwen Duiveland met veel natuur in de vorm van bossen, strand, zee, weilanden en duinen. In de omgeving is veel te doen zoals het bezoeken van musea, het oude Middelburg en het maken van fiets- en wandeltochten. Daarnaast zijn er diverse watersporten te beoefenen. Zowel fietsen als boten kunnen gehuurd worden. Het bezoeken waard in Zeeland zijn de steden Middelburg, Zierikzee, Domburg en Veere, het voormalige werkeiland Neeltje Jans wat aangelegd is bij de bouw van de Oosterscheldekering waar nu een expositie over de Deltawerken ingericht is en Miniatuur Walcheren. Nagenoeg de gehele provincie is ingesteld op toerisme en er is dus bijna overal genoeg te beleven en georganiseerd.

Voor plaatsen nabij Dreischor ==>
Klik hier


B & B De Drei Schorre / Betty & Jory
Ring   13
4315 AE   Dreischor    (Zeeland)
Tel: 0111-406033
Fax: 0111-406038
Email: dreischorre@edz.nl
Website: www.dreischorre.nl

Aantal kamers / bedden: 5 / 10

B & B De Drei Schorre is gelegen aan het mooiste Ringdorp van Zeeland. U kijkt vanuit een van onze mooie kamers en de ontbijtkamer op deze mooie Ring. In het midden van de Ring is de Gotische kerk uit de 13e eeuw met daaromheen een grachtje met lindes. Aan deze Ring ligt De Drei Schorre. Wij, moeder en dochter hebben een kleinschalig B & B in een eigentijds ruim pand. Bij de keus van interieur en kleur is vooral gekeken naar sfeervolle Engelse landhuizen. Al onze kamers zijn bijzonder smaakvol ingericht. Op alle kamers is aanwezig een eigen badkamer en toilet. In onze gezellige ontbijtkamer wordt het ontbijt geserveerd. Verblijf is mogelijk op basis van logies met gevarieerd en luxe ontbijt. De Drei Schorre een ideale "opstapplaats" om Zeeland te leren kennen. Wij hopen u graag te mogen ontvangen als onze gast. Betty & Jory. Prijs op aanvraag.
 
 
B & B adressen
Zeeland

Aagtekerke (1)
Aardenburg (1)
Biggekerke (1)
Breskens (1)
Brouwershaven (1)
Burgh Haamstede (1)
Cadzand (3)
Dishoek (1)
Domburg (13)
Dreischor (1)
Goes (3)
Kamperland (2)
Kapelle (2)
Kattendijke (1)
Kerkwerve (1)
Koudekerke (3)
Middelburg (2)
Nieuwvliet (4)
Noordwelle (1)
Oostkapelle (4)
Renesse (4)
Sas van Gent (1)
Scharendijke (1)
Scherpenisse (1)
's-Heer Hendrikskinderen (1)
Sluis (1)
Tholen (1)
Veere (3)
Vlissingen (3)
Vrouwenpolder (3)
Westkapelle (6)
Wissenkerke (1)
Wolphaartsdijk (2)
Zierikzee (1)
Zoutelande (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.