Zeeland / WissenkerkeWissenkerke is rustig en landelijk gelegen nabij het strand, de zee en de duinen. In de omgeving zijn mogelijkheden volop voor het maken van fiets- en wandeltochten en het beoefenen van diverse watersporten. Het bezoeken waard in Zeeland zijn de steden Middelburg, Zierikzee, Domburg en Veere, Het voormalige werkeiland Neeltje Jans wat aangelegd is bij de bouw van de Oosterscheldekering waar nu een expositie over de Deltawerken ingericht is en Miniatuur Walcheren. Nagenoeg de gehele provincie is ingesteld op toerisme en er is dus bijna overal genoeg te beleven en georganiseerd.

Voor plaatsen nabij Wissenkerke ==>
Klik hier


Pension "Bij de Molen"
Kerkstraat   12+14
4491 EP   Wissenkerke    (Zeeland)
Tel: +31(0)113 373428
Fax: +31(0)113 373428
Email: info@zeelandpension.com
Website: www.zeelandpension.com

Aantal kamers / bedden: 4 / 10
Prijs pppn (vanaf): € 25.00

Pension "Bij de Molen" is een klein familiepension met een persoonlijke benadering. Wij bieden u als gast comfort en rust. Alle kamers zijn comfortabel ingericht en u kunt bij ons overnachten en een goed uitgebreid ontbijt nuttigen. Het pension ligt in de dorpskern van Wissenkerke (Noord Beveland) vlakbij de Oosterscheldedam en 1,5 km van het strand (Oosterschelde, Noordzee) en 3 km van het Veerse Meer. Voordelen: * Pension ligt in het middelpunt van Zeeland * Kamers met eigen luxueuze badkamer / toilet * Alle kamers hebben centrale verwarming * Grote verblijfsruimte met zit / televisiehoek, poolbiljart etc. * 1,5 km van het strand. Zie ook onze eigen website www.zeelandpension.com.

Bijzonderheden: Huisdieren kunnen wij door omstandigheden helaas niet accepteren.
 
 
B & B adressen
Zeeland

Aagtekerke (1)
Aardenburg (1)
Biggekerke (1)
Breskens (1)
Brouwershaven (1)
Burgh Haamstede (1)
Cadzand (3)
Dishoek (1)
Domburg (13)
Dreischor (1)
Goes (3)
Kamperland (2)
Kapelle (2)
Kattendijke (1)
Kerkwerve (1)
Koudekerke (3)
Middelburg (2)
Nieuwvliet (4)
Noordwelle (1)
Oostkapelle (4)
Renesse (4)
Sas van Gent (1)
Scharendijke (1)
Scherpenisse (1)
's-Heer Hendrikskinderen (1)
Sluis (1)
Tholen (1)
Veere (3)
Vlissingen (3)
Vrouwenpolder (3)
Westkapelle (6)
Wissenkerke (1)
Wolphaartsdijk (2)
Zierikzee (1)
Zoutelande (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.