Zeeland / ZoutelandeZoutelande is gelegen in een toeristisch gebied met veel natuur in de vorm van bossen, strand, zee, weilanden en duinen. In de omgeving is veel te doen zoals het bezoeken van musea, het oude Middelburg en het maken van fiets- en wandeltochten. Daarnaast zijn er diverse watersporten te beoefenen. Zowel fietsen als boten kunnen gehuurd worden. Het bezoeken waard in Zeeland zijn de steden Middelburg, Zierikzee, Domburg en Veere, Het voormalige werkeiland Neeltje Jans wat aangelegd is bij de bouw van de Oosterscheldekering waar nu een expositie over de Deltawerken ingericht is en Miniatuur Walcheren. Nagenoeg de gehele provincie is ingesteld op toerisme en er is dus bijna overal genoeg te beleven en georganiseerd.

Voor plaatsen nabij Zoutelande ==>
Klik hier


D. Francke
LeenesLand   6
4374 DC   Zoutelande    (Zeeland)
Tel: 0118-561428
Email: dfrancke@zeelandnet.nl
Website: www.dfrancke.nl

Aantal kamers / bedden: 2 / 4
Prijs pppn (vanaf): € 20.00

Rustig gelegen op slechts loopafstand van strand en centrum. Luxe grote kamers met TV, douche, badmeubel en toilet inclusief handdoeken + washandjes. Royaal ontbijt, u kunt hiervan zelf een lunchpakket samenstellen.

Bijzonderheden: Ontbijt-/zitruimte, zonneterras, koelkast, magnetron, waterkoker & koffiezetapparaat. Koffie en thee gratis aanwezig.
 
 
B & B adressen
Zeeland

Aagtekerke (1)
Aardenburg (1)
Biggekerke (1)
Breskens (1)
Brouwershaven (1)
Burgh Haamstede (1)
Cadzand (3)
Dishoek (1)
Domburg (13)
Dreischor (1)
Goes (3)
Kamperland (2)
Kapelle (2)
Kattendijke (1)
Kerkwerve (1)
Koudekerke (3)
Middelburg (2)
Nieuwvliet (4)
Noordwelle (1)
Oostkapelle (4)
Renesse (4)
Sas van Gent (1)
Scharendijke (1)
Scherpenisse (1)
's-Heer Hendrikskinderen (1)
Sluis (1)
Tholen (1)
Veere (3)
Vlissingen (3)
Vrouwenpolder (3)
Westkapelle (6)
Wissenkerke (1)
Wolphaartsdijk (2)
Zierikzee (1)
Zoutelande (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.