Zeeland / ZierikzeeZierikzee is gelegen op het mooie eiland Schouwen Duiveland met veel natuur in de vorm van bossen, strand, zee, weilanden en duinen. In de omgeving is veel te doen zoals het bezoeken van musea, het oude Middelburg en het maken van fiets- en wandeltochten. Daarnaast zijn er diverse watersporten te beoefenen. Zowel fietsen als boten kunnen gehuurd worden. Het bezoeken waard in Zeeland zijn de steden Middelburg, Zierikzee, Domburg en Veere, het voormalige werkeiland Neeltje Jans wat aangelegd is bij de bouw van de Oosterscheldekering waar nu een expositie over de Deltawerken ingericht is en Miniatuur Walcheren. Nagenoeg de gehele provincie is ingesteld op toerisme en er is dus bijna overal genoeg te beleven en georganiseerd.

Voor plaatsen nabij Zierikzee ==>
Klik hier


Fam. C. Van Rooij
Nieuwe Haven   145
4301 DL   Zierikzee    (Zeeland)
Tel: 0111-417599 / 06-11164568

Aantal kamers / bedden: 1 / 3
Prijs pppn (vanaf): € 30.00

2 kamerappartement, gelegen op de 1e etage aan de haven van Zierikzee! Het appartement is voorzien van CV, badkamer, keuken, bankstel, eethoek en kleuren TV. De prijs is inclusief gebruik van handdoeken, bedlinnen en keukendoeken. Het betreft een zelfstandig appartement met eigen kookgelegenheid, het ontbijt wordt dan ook niet verzorgd. Gezien de ligging is het adres minder geschikt voor kinderen.

Bijzonderheden: Echt een aanrader!
 
 
B & B adressen
Zeeland

Aagtekerke (1)
Aardenburg (1)
Biggekerke (1)
Breskens (1)
Brouwershaven (1)
Burgh Haamstede (1)
Cadzand (3)
Dishoek (1)
Domburg (13)
Dreischor (1)
Goes (3)
Kamperland (2)
Kapelle (2)
Kattendijke (1)
Kerkwerve (1)
Koudekerke (3)
Middelburg (2)
Nieuwvliet (4)
Noordwelle (1)
Oostkapelle (4)
Renesse (4)
Sas van Gent (1)
Scharendijke (1)
Scherpenisse (1)
's-Heer Hendrikskinderen (1)
Sluis (1)
Tholen (1)
Veere (3)
Vlissingen (3)
Vrouwenpolder (3)
Westkapelle (6)
Wissenkerke (1)
Wolphaartsdijk (2)
Zierikzee (1)
Zoutelande (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.