Zeeland / MiddelburgMiddelburg vormt het stedelijke middelpunt van Walcheren en is een van de grote steden van Zeeland. De stad beschikt over een bijzonder mooi historisch centrum waar de vestinggracht nog steeds omheen loopt. Het centrum leent zich naast het bezichtigen van de vele historische gebouwen, musea en molens ook perfect voor lekker winkelen, uit eten gaan en een terrasje pakken. De omgeving van Middelburg is toeristisch gebied met veel natuur in de vorm van bossen, strand, zee, weilanden en duinen. In de omgeving is veel te doen zoals het bezoeken van musea en het maken van fiets- en wandeltochten. Daarnaast zijn er diverse watersporten te beoefenen. Zowel fietsen als boten kunnen gehuurd worden. Het bezoeken waard in Zeeland zijn de steden Middelburg, Zierikzee, Domburg en Veere, het voormalige werkeiland Neeltje Jans wat aangelegd is bij de bouw van de Oosterscheldekering waar nu een expositie over de Deltawerken ingericht is en Miniatuur Walcheren. Nagenoeg de gehele provincie is ingesteld op toerisme en er is dus bijna overal genoeg te beleven en georganiseerd.

Voor plaatsen nabij Middelburg ==>
Klik hier


J.A. Vader
Oude Veerseweg   127
4332 SJ   Middelburg    (Zeeland)
Tel: 0118-628321

Aantal kamers / bedden: 1 / 2
Prijs pppn (vanaf): € 22.70

B & B gevestigd in een apart gelegen appartementje bij een fraaie boerderij. De boerderij is in bedrijf als akkerbouwbedrijf en biedt onderdak aan paarden en pony's. Het geheel is landelijk gelegen, middenin landbouw- en natuurgebied, op ca. 2 km afstand van Middelburg en ca. 3 km van Veere. Gasten krijgen de beschikking over een grote kamer met een apart zit- en slaapgedeelte, eigen douche en toilet, TV, openslaande deuren met terras en zitgelegenheid en uitzicht op het Kanaal door Walcheren. Daarnaast is er een overdekte fietsenstalling, ruime parkeergelegenheid en de mogelijkheid voor het stallen van eigen paarden of pony's.
 

Hier is 't / Fam. E. Mabesoone
Marshalllaan   2
4334 EL   Middelburg    (Zeeland)
Tel: 0118-612694

Aantal kamers / bedden: 3 / 7-9
Prijs pppn (vanaf): € 22.70

B & B gevestigd in een grote vrijstaande bungalow op 800 m2 grond. Het huis staat in een groene en rustige omgeving, midden in een groot park met waterpartij aan de rand van Middelburg op 1,5 km van het centrum en 4 km van het strand. Gasten kunnen beschikken over een aparte eetkamer, grote badkamer met bad en douche, stalling voor fietsen en 3 terrassen. TV op de kamer op verzoek.
 
 
B & B adressen
Zeeland

Aagtekerke (1)
Aardenburg (1)
Biggekerke (1)
Breskens (1)
Brouwershaven (1)
Burgh Haamstede (1)
Cadzand (3)
Dishoek (1)
Domburg (13)
Dreischor (1)
Goes (3)
Kamperland (2)
Kapelle (2)
Kattendijke (1)
Kerkwerve (1)
Koudekerke (3)
Middelburg (2)
Nieuwvliet (4)
Noordwelle (1)
Oostkapelle (4)
Renesse (4)
Sas van Gent (1)
Scharendijke (1)
Scherpenisse (1)
's-Heer Hendrikskinderen (1)
Sluis (1)
Tholen (1)
Veere (3)
Vlissingen (3)
Vrouwenpolder (3)
Westkapelle (6)
Wissenkerke (1)
Wolphaartsdijk (2)
Zierikzee (1)
Zoutelande (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.