Noord Brabant / BladelBladel ligt nabij een natuurgebied en is omgeven door bossen. De plaats en de omgeving bieden volop mogelijkheden voor vertier en ontspanning. Naast fietsen en wandelen behoort kanovaren eveneens tot de mogelijkheden. Brabant heeft verschillende gezichten, veel platteland met landbouw- en veeteelt en daarnaast veel bossen, duingebieden en natuurgebieden. Verder zijn er een aantal steden zeker een bezoekje waard. Denk aan Breda en 's Hertogenbosch met mooie centra, lichtstad Eindhoven met Philips, Tilburg met uitgaansgebied De Heuvel. Voor heel Brabant geld: gezellig uitgaan en lekker eten in een gemoedelijke sfeer!

Voor plaatsen nabij Bladel ==>
Klik hier


Fam. Wouters
Dalem   17
5527 JE Hapert   Bladel    (Noord Brabant)
Tel: 0497-384450
Fax: 0497-369195
Email: piet@degaffel.nl
Website: www.degaffel.nl

Aantal kamers / bedden: 2 / 8
Prijs pppn (vanaf): € 14.70

't Gaffelhuisje is een verbouwd stalgedeelte van een boerderij en ligt in het gehuchtje "Dalem" op 2 km afstand van Hapert in het hart van de Kempen. Een heel bosrijk gebied met vele fiets- en wandelroutes zoals de Boerlevaerroute die zeker de moeite waard is. Ook is er een paardentram die de smokkelaarsroute rijdt. Bij slecht weer kun je de verschillende musea bezichtigen of ga je zelf kaarsen maken of brood bakken. Mocht dit nog niet genoeg zijn, loop dan even binnen bij het VVV kantoor.

Bijzonderheden: EEN ECHTE AANRADER.
 
 
B & B adressen
Noord Brabant

Aarle-Rixtel (1)
Beers (1)
Bergen op Zoom (2)
Bladel (1)
Deurne (2)
Eersel (1)
Gemert (1)
Gemonde (1)
Haps (1)
Heesch (1)
Heeze (1)
Heijningen (1)
Hilvarenbeek (1)
Hooge Zwaluwe (1)
Hoogerheide (2)
Megen (1)
Moerdijk (1)
Someren (2)
Sprang Capelle (1)
Valkenswaard (1)
Veen (1)
Veldhoven (2)
Waalre (2)
Zundert (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.