Noord Brabant / HeeschHeesch ligt in een bosrijke en landelijke omgeving nabij een natuurpark. In de omgeving zijn volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, waar fietsen en wandelen er slechts twee van zijn. Fietsen zijn ter plaatse te huur. Brabant heeft verschillende gezichten, veel platteland met landbouw- en veeteelt en daarnaast veel bossen, duingebieden en natuurgebieden. Verder zijn er een aantal steden zeker een bezoekje waard. Denk aan Breda en 's Hertogenbosch met mooie centra, lichtstad Eindhoven met Philips, Tilburg met uitgaansgebied De Heuvel. Voor heel Brabant geld: gezellig uitgaan en lekker eten in een gemoedelijke sfeer!

Voor plaatsen nabij Heesch ==>
Klik hier


Bed en Bôtterham Boven Den ''Herd''
Vinkelsestraat   57
5384 SB   Heesch    (Noord Brabant)
Tel: 0412450811 / 0621200621
Email: mwlhanegraaf@kpnmail.nl

Aantal kamers / bedden: 2 / 4
Prijs pppn (vanaf): € 25.00

In onze gerestaureerde monumentale Boerderij van omstreeks 1750/1800 hebben wij 2 kamers,op de bovenverdieping, alsmede de ontbijtkamer is ook op de bovenverdieping gesitueerd, de gezamelijke douche en aparte toilet voor de gasten is op de begane grond!Wij wonen langs het fietsknpnt nr.41 van de groene gemeente Bernheze, en vlakbij het natuurgebied de "Maashorst"! 600mtr van het centrum, 300mtr van Buslijn 90 die vanaf Den Bosch komt. ,en 4km van treinstation Oss.
Dit vakantieadres is meer gericht op oudere senioren, die van fietsen en wandelen houden! Als u van een mooi stukje natuur houdt ben u in Heesch op de goeie plek!!!

 
 
B & B adressen
Noord Brabant

Aarle-Rixtel (1)
Beers (1)
Bergen op Zoom (2)
Bladel (1)
Deurne (2)
Eersel (1)
Gemert (1)
Gemonde (1)
Haps (1)
Heesch (1)
Heeze (1)
Heijningen (1)
Hilvarenbeek (1)
Hooge Zwaluwe (1)
Hoogerheide (2)
Megen (1)
Moerdijk (1)
Someren (2)
Sprang Capelle (1)
Valkenswaard (1)
Veen (1)
Veldhoven (2)
Waalre (2)
Zundert (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.