Noord Brabant / WaalreWaalre ligt nabij een natuurgebied en is omgeven door bossen. De plaats en de omgeving bieden volop mogelijkheden voor vertier en ontspanning. Naast fietsen en wandelen behoort kanovaren eveneens tot de mogelijkheden. Brabant heeft verschillende gezichten, veel platteland met landbouw- en veeteelt en daarnaast veel bossen, duingebieden en natuurgebieden. Verder zijn er een aantal steden zeker een bezoekje waard. Denk aan Breda en 's Hertogenbosch met mooie centra, lichtstad Eindhoven met Philips, Tilburg met uitgaansgebied De Heuvel. Voor heel Brabant geld: gezellig uitgaan en lekker eten in een gemoedelijke sfeer!

Voor plaatsen nabij Waalre ==>
Klik hier


B & B De Lang-v/d Kraan
Willem Marislaan   2
5581 JJ   Waalre    (Noord Brabant)
Tel: 040-2217703

Aantal kamers / bedden: 5 / 10
Prijs pppn (vanaf): € 20.40

B & B gelegen in het bos. De kamers beschikken over een eigen wastafel, douche en toilet worden gedeeld.
 

Bed en Breakfast Waalre
Molenstraat   39
5581 VK   Waalre    (Noord Brabant)
Tel: 040-2220795
Email: mararendjill@hotmail.com
Website: www.bed-breakfast.nl

Prijs pppn (vanaf): € 34.50

U verblijft op en groot bosperceel buiten de bebouwdekom van Waalre. Het is een vrijstaand gastenverblijf type éénkamerappartement met één tweepersoonsbed. Zithoek, keukentje en badkamer met douche en toilet. Dichtbij plaatsjes zoals Eersel, Valkenswaard, Oirsschot en Heeze. Midden in de Kempen, van hieruit kunt U heerlijk fietsen of bijvoorbeeld wandelen lang het riviertje de Dommel.Kijk op onze website voor details. Leuk voor een weekendje weg of een zakelijke overnachting voor een redelijke prijs. De vermelde prijs pp geldt bij gebruik door twee personen en is inclusief ontbijt. Bij 1 persoon bedraagt de prijs 59 Euro per nacht, inclusief ontbijt.

Bijzonderheden: Vlakbij het Pelgrimpad, Philips Campus, ASML en het Koningshof.
 
 
B & B adressen
Noord Brabant

Aarle-Rixtel (1)
Beers (1)
Bergen op Zoom (2)
Bladel (1)
Deurne (2)
Eersel (1)
Gemert (1)
Gemonde (1)
Haps (1)
Heesch (1)
Heeze (1)
Heijningen (1)
Hilvarenbeek (1)
Hooge Zwaluwe (1)
Hoogerheide (2)
Megen (1)
Moerdijk (1)
Someren (2)
Sprang Capelle (1)
Valkenswaard (1)
Veen (1)
Veldhoven (2)
Waalre (2)
Zundert (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.