Noord Brabant / HeezeHeeze ligt nabij een natuurgebied en tussen bossen en heide. De plaats en de omgeving bieden volop mogelijkheden voor vertier en ontspanning. Naast fietsen en wandelen behoort kanovaren eveneens tot de mogelijkheden. Brabant heeft verschillende gezichten, veel platteland met landbouw- en veeteelt en daarnaast veel bossen, duingebieden en natuurgebieden. Verder zijn er een aantal steden zeker een bezoekje waard. Denk aan Breda en 's Hertogenbosch met mooie centra, lichtstad Eindhoven met Philips, Tilburg met uitgaansgebied De Heuvel. Voor heel Brabant geld: gezellig uitgaan en lekker eten in een gemoedelijke sfeer!

Voor plaatsen nabij Heeze ==>
Klik hier


Vossenhoef / Britta Koopen
Burg. Serrarisstraat   1
5591 EE   Heeze    (Noord Brabant)
Tel: 040-2262860
Fax: 040-2263918
Email: bmkoopen@hetnet.nl

Aantal kamers / bedden: 2 / 2
Prijs pppn (vanaf): € 35.00

De Vossenhoef behoort tot de meest romantische huizen van Heeze, gelegen midden in het centrum van Heeze en toch midden in de natuur. Achterin op een bosachtig perceel van 2500 M2 staat een pittoreske studio met een kleine woonkamer, voorzien van keukentje, (slaap)bank, eettafel, enz. Tevens is er een aparte slaapkamer met een tweepersoonbed, en een badkamer met douche. Door de unieke ligging biedt deze studio zeer veel privacy met eigen terras en aparte toegangspoort. Fraai gelegen in de directe omgeving van uitgestrekte bos- en heidegebieden en fietspaden over de heide. Direct aan de route Eindhoven - Weert op 2 minuten lopen van het station en aan het welbekende Pelgrimspad van Amsterdam naar Santiago de Compostella. Gasten kunnen gebruik maken van de grote tuin, er is ruime parkeergelegenheid en huisdieren zijn welkom. De vermelde prijs geldt voor het gehele appartement dat geschikt is voor twee volwassenen en eventueel twee kinderen (toeslag 5 Euro per kind) en is exclusief het ontbijt. De prijs voor het ontbijt bedraagt 7 Euro pp.

Bijzonderheden: Midden in het dorp en toch midden in de natuur
 
 
B & B adressen
Noord Brabant

Aarle-Rixtel (1)
Beers (1)
Bergen op Zoom (2)
Bladel (1)
Deurne (2)
Eersel (1)
Gemert (1)
Gemonde (1)
Haps (1)
Heesch (1)
Heeze (1)
Heijningen (1)
Hilvarenbeek (1)
Hooge Zwaluwe (1)
Hoogerheide (2)
Megen (1)
Moerdijk (1)
Someren (2)
Sprang Capelle (1)
Valkenswaard (1)
Veen (1)
Veldhoven (2)
Waalre (2)
Zundert (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.