Noord Brabant / DeurneDeurne ligt temidden van bossen en agrarisch gebied in De Peel. In de omgeving bestaan vele mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, denk alleen al aan de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen. Daarnaast kan er uiteraard volop gefietst, gewandeld maar bijvoorbeeld ook paard gereden worden. Fietsen zijn plaatselijk te huur. Brabant heeft verschillende gezichten, veel platteland met landbouw- en veeteelt en daarnaast veel bossen, duingebieden en natuurgebieden. Verder zijn er een aantal steden zeker een bezoekje waard. Denk aan Breda en 's Hertogenbosch met mooie centra, lichtstad Eindhoven met Philips, Tilburg met uitgaansgebied De Heuvel. Voor heel Brabant geld: gezellig uitgaan en lekker eten in een gemoedelijke sfeer!

Voor plaatsen nabij Deurne ==>
Klik hier


Pension Rodts / Dhr. Rodts
Stationsstraat   45
5751 HB   Deurne    (Noord Brabant)
Tel: 0493-314740

Aantal kamers / bedden: 4 / 12
Prijs pppn (vanaf): € 22.70

B & B gevestigd in het centrum. De vermelde prijs geldt voor een persoon, bij twee personen bedragen de totale kosten f 80,-.
 

B & B Van Baars / Fam. Van Baars
Schommerveld   29
5751 EA   Deurne    (Noord Brabant)
Tel: 0493-313611

Aantal kamers / bedden: 2 / 4
Prijs pppn (vanaf): € 25.00

B & B gelegen aan de rand van het dorp, dichtbij het centrum. Gasten kunnen beschikken over een badkamer met douche, ligbad en toilet.
 
 
B & B adressen
Noord Brabant

Aarle-Rixtel (1)
Beers (1)
Bergen op Zoom (2)
Bladel (1)
Deurne (2)
Eersel (1)
Gemert (1)
Gemonde (1)
Haps (1)
Heesch (1)
Heeze (1)
Heijningen (1)
Hilvarenbeek (1)
Hooge Zwaluwe (1)
Hoogerheide (2)
Megen (1)
Moerdijk (1)
Someren (2)
Sprang Capelle (1)
Valkenswaard (1)
Veen (1)
Veldhoven (2)
Waalre (2)
Zundert (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.