Limburg / St. OdilienbergSt. Odilienberg ligt in een mooie, bosrijke en rustige omgeving. In de omgeving bevinden zich o.a. kastelen, molens, kerken, een nationaal park en maneges. Naast fietsen en wandelen kunnen er ook diverse watersporten beoefend worden. Voor bijna geheel Limburg geldt: heuvelachtig, mooie landschappen, mooie vergezichten, bossen, gemoedelijke sfeer, bijna buitenland. Nagenoeg de gehele provincie is op toerisme ingesteld en er is dus bijna overal genoeg te beleven en georganiseerd. Pittoreske dorpjes en mooie te bezoeken steden zijn er volop.

Voor plaatsen nabij St. Odilienberg ==>
Klik hier


B&B BergOpwaerts / Fam. Folkerts
Hagelkruisweg   7
6077 HA   St. Odilienberg    (Limburg)
Tel: 0475-331194 / 06-21521275
Email: info@bergopwaerts.nl
Website: www.bergopwaerts.nl

Aantal kamers / bedden: 6 / 16
Prijs pppn (vanaf): € 35.00

Riant karakteristiek herenhuis gebouwd in 1933 met stijlelementen van de Amsterdamse en Hilversumse School. In mei 2005 zijn alle bed & breakfastkamers vernieuwd en voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Naast onze huiskamer waar u heerlijk kan ontbijten, kunt u ook nog genieten van onze grote tuin. Voor de deur vindt u allerlei wandel- en fietspaden (o.a. Pieterpad) maar ook in de omgeving kan u paardrijden, golfen (Burggolf Herkenbosch) of een museum bezoeken. De Basiliek uit de 11e eeuw in St. Odilienberg is ook zeer de moeite waard. De grote winkelsteden liggen hier om de hoek Roermond met z'n Designer Outlet Center (meer dan 100 winkels) is maar 5 minuten rijden maar ook Maastricht (45 min), Aken (45 min) en Duesseldorf 45 min) zijn goed bereikbaar vanuit onze Bed & Breakfast

Bijzonderheden: Tot rust komen in Midden Limburg
 
 
B & B adressen
Limburg

Arcen (2)
Baexem (1)
Bemelen (1)
Bergen (L) (4)
Broekhuizenvorst (1)
Elsloo (1)
Epen (1)
Gronsveld (1)
Gulpen (1)
Heerlen (2)
Heijen (1)
Horst (2)
Klimmen (1)
Maasbracht (2)
Maastricht (10)
Milsbeek (1)
Molenhoek (1)
Munstergeleen (2)
Neeritter (1)
Nuth (1)
Reijmerstok (1)
Schin op Geul (1)
Schinnen (1)
Sevenum (1)
Slenaken (1)
St. Odilienberg (1)
Swalmen (1)
Thorn (1)
Valkenburg (6)
Velden (1)
Venlo (1)
Venray (2)
Vlodrop (1)
Weert (1)
Well (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.