Groningen / PieterburenPieterburen is landelijk en rustig gelegen in de nabijheid van de Waddenzee. In de omgeving zijn mogelijkheden te over voor wandelen en fietsen. De plaats dankt haar nationale bekendheid aan de plaatselijke Zeehondencreche, die ook te bezoeken is.

Voor plaatsen nabij Pieterburen ==>
Klik hier


Waddenhoes Gastenverblijven
Hoofdstraat   102
9968 AH   Pieterburen    (Groningen)
Tel: 06-20486474
Email: waddenhoes@home.nl
Website: www.waddenhoes.nl

Aantal kamers / bedden: 5 / 27
Prijs pppn (vanaf): € 30.00

Waddenhoes Gastenverblijven ligt op een rustige plek bij het centrum van het dorp Pieterburen. Naast de Zeehondencrèche, de start van het Pieterpad, de wadlooporganisaties en de horeca.In de voormalige broodfabriek zijn 3 prachtige, moderne appartementen gebouwd voor 4, 6 en 11 personen. Ook zijn er 2 B&B kamers met eigen ingang, douche en toilet, t.v./d.v.d. Verder is er een zaal voor yoga of workshops en een ontbijtruimte. Gratis parkeren op eigen terrein en overal gratis WIFI. Alles is afzonderlijk of in combinatie voor grotere groepen of workshops te huur. Ons verhuurbedrijf De Groene Kicker is op hetzelfde adres gevestigd. Wij verhuren fietsen, kinderfietsen, tandems, elektrische fietsen, steps (kickbikes),kano's en skates. Zie hiervoor: www.degroenekicker.nl

Bijzonderheden: uitgebreid ontbijt met biologische en streekprodukten, gelegen op de begane grond/rolstoel toegankelijk, geen huisdieren toegestaan.
 

Hostellerie de BroeksterMaar / Rolf van Olmen
Broeksterkleiweg   3
9968 TG   Pieterburen    (Groningen)
Tel: 0595-481632
Fax: 0595-481069
Email: hostellerie-de-broekstermaar@hetnet.nl
Website: www.broekstermaar.nl

Aantal kamers / bedden: 3 / 8
Prijs pppn (vanaf): € 33.00

Hostellerie de BroeksterMaar is gevestigd in een eeuwenoude, prachtig verbouwde boerderij, heerlijk rustig gelegen buiten Pieterburen. Wij beschikken over twee 2 persoons kamers en een 2-4 persoonskamer "de Peerdestal", die ook als appartement geboekt kan worden. Alle kamers hebben eigen badkamer, TV, radio. Tegen betaling kan gebruik gemaakt worden van onze sauna en zonnebank. 's Morgens wacht u een uitgebreid ontbijt. In de directe omgeving zijn diverse uitstekende restaurants voor het diner. Fiets en kanoverhuur en wadlopen mogelijk. Wij zijn aangesloten bij De Pronkkamer, Erfgoedlogies en Hoevelogies.

Bijzonderheden: Zie onze website: www.broekstermaar.nl
 
 
B & B adressen
Groningen

Aduarderzijl (1)
Appingedam (1)
Blijham (1)
Bourtange (2)
Delfzijl (2)
Doezum (1)
Eenrum (1)
Feerwerd (1)
Finsterwolde (2)
Garnwerd (1)
Glimmen (1)
Groningen (6)
Kloosterburen (1)
Kommerzijl (1)
Nieuwe Pekela (1)
Noordlaren (1)
Noordwolde (1)
Oosterwijtwerd (1)
Opende (1)
Oude Pekela (1)
Overschild (1)
Pieterburen (2)
Saaxumhuizen (1)
Schildwolde (2)
Siddeburen (1)
Slochteren (1)
Spijk (2)
Tolbert (1)
Uithuizen (1)
Uithuizermeeden (1)
Veendam (2)
Vierhuizen (1)
Warffum (2)
Warfhuizen (1)
Wedde (1)
Winschoten (2)
Winsum (2)
Wirdum (1)
Woldendorp (1)
Zuidwolde (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.