Drenthe / CoevordenDrente is een rustige provincie met veel landelijke en bosrijke gebieden met veel ruimte. Een prima plek om een korte of langere vakantie door te brengen. Er zijn volop mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en overige recreatie. Voor winkelen kun je prima terecht in de grotere steden als Assen, Meppel, Emmen, Hoogeveen en Coevorden.

Voor plaatsen nabij Coevorden ==>
Klik hier


Mariet Bruins
Eendrachtstraat   23
7742 VJ   Coevorden    (Drenthe)
Tel: 0524-222171
Email: marietbruins@ziggo.nl

Aantal kamers / bedden: 3 / 6

Mijn B&B is gelegen aan de rand van het centrum, 400 meter vanaf de markt en 8oo meter vanaf het station. Er zijn 3 ruime kamers met 2 eenpersoons bedden, TV, waterkoker en föhn en 1 kamer beschikt ook over een magnetron en balkon.
Mocht u bij mij willen logeren dan kunt u kontakt met mij opnemen via telefoonnummer: 0524-222171 of via e-mail: marietbruins@ziggo.nl.


 

Meyerink
Paulus Potterstraat   4
7741 AX   Coevorden    (Drenthe)
Tel: 0524-515753

Aantal kamers / bedden: 2 / 4
Prijs pppn (vanaf): € 17.00

B & B gevestigd in een vrijstaande woning, op 7 minuten lopen van het centrum. Het huis heeft een groot terras. De kamers beschikken over een TV en balkon.
 

Annapart / An de Herder
Ossehaarseweg   3
7756 PL   Coevorden    (Drenthe)
Tel: 0524-525878 / 06-51181032
Fax: 0254-524959
Email: an@annapart.org
Website: www.annapart.org

Aantal kamers / bedden: 2 / 6
Prijs pppn (vanaf): € 35.00

In het buitengebied van Dalen, ca. 2 km buiten Coevorden vindt u de Woonboerderij met het opnieuw gebouwde stookhuis. De gebouwen zijn omgeven door een heerlijke tuin met vijvers en terrassen. Voor het stookhuis heeft u uitzicht over de hoogstamboomgaard. Ook kunt u een rondje maken door het "geriefbosje" in de landschappelijke tuin. Op het erf zijn twee stallen, paardenliefhebbers kunnen hun viervoeter meenemen. Voor natuurliefhebbers is er genoeg te zien en te horen: Reeen, fazanten, zangvogels en uilen bijvoorbeeld. Onze eigen toom kippen zorgt voor het scharreleitje bij uw ontbijt. Het bijzondere aan de landelijk gelegen Annapart B&B accommodatie is dat u de beschikking heeft over een "eigen" huisje met eigen ingang, douche en toilet. Bovendien is uw terras omzoomd door hagen, waardoor u optimaal van uw privacy kunt genieten. Slapen doet u op de zolder "Hilde" genaamd van het stookhuis, u heeft daar een geweldig uitzicht over de landerijen. Achter het stookhuis is een stookplaats die veelvuldig wordt gebruikt. Het ontbijt met streekproducten wordt geserveerd in de ontbijtruimte van de woonboerderij, of bij mooi weer desgewenst in de tuin. Prijzen per twee personen vanaf 70 Euro per nacht.

Bijzonderheden: Bezoek onze website www.annapart.org
 
 
B & B adressen
Drenthe

Anderen (1)
Assen (2)
Borger (1)
Coevorden (3)
Diever (1)
Dwingeloo (2)
Emmen (3)
Gasselte (1)
Gasselternijveen (1)
Havelte (1)
Hollandscheveld (1)
Hoogeveen (1)
Langelo (1)
Nieuw Schoonebeek (1)
Nieuw Weerdinge (1)
Nijeveen (1)
Peize (1)
Sleen (1)
Spier (1)
Stieltjeskanaal (1)
Wapse (2)
Wapserveen (1)
Westerbork (1)
Wezup (2)
Wittelte (1)
Zuidlaren (1)
Zweeloo (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.