Drenthe / WapseDrente is een rustige provincie met veel landelijke en bosrijke gebieden met veel ruimte. Een prima plek om een korte of langere vakantie door te brengen. Er zijn volop mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en overige recreatie. Voor winkelen kun je prima terecht in de grotere steden als Assen, Meppel, Emmen, Hoogeveen en Coevorden.

Voor plaatsen nabij Wapse ==>
Klik hier


Hoeve 't Wed / Paul Wijers
Ten Have   11
7983 KD   Wapse    (Drenthe)
Tel: 0521-551057
Fax: 0521-551058
Email: hoevewed@worldonline.nl

Aantal kamers / bedden: 6 / 22
Prijs pppn (vanaf): € 25.00

B & B gevestigd in een boerderij, landelijk en een bosrijk gebied gelegen. Gasten kunnen beschikken over eigen sanitair.
 

A. Bennen
Ten Darperweg   63
7983 KS   Wapse    (Drenthe)
Tel: 0521-551630
Email: doompies@hotmail.nl
Website: www.doompies.nl

Aantal kamers / bedden: 2 / 6
Prijs pppn (vanaf): € 35.00

Genieten van een ouderwetse sfeer …. Ontdek het Drentse platteland tijdens een ontspannen verblijf in een rustiek boerenvoorhuis, daterend uit 1921. Authentieke details, zoals de "blauwe kamer" en de bedsteden, zorgen ervoor dat u zich waant in grootmoederstijd. Daarnaast zult u zich door de in stijl gehouden inrichting direct thuis voelen. Het boerenerf heeft nog een oud boomgaardje met appel- en pruimenbomen waar u zich heerlijk kunt verschuilen voor de te hete zon. Uiteraard is het boerenvoorhuis uitgerust met moderne voorzieningen, zoals een douche en een toilet. Een schitterende omgeving ….. Het boerenvoorhuis is gelegen in het landelijke dorp Wapse, op het Drentse platteland, aan de rand van het "Nationaal Park Drents Friese Wold". In het dorpje is een mooie wandelroute uitgezet, de zogeheten "knapzakroute", die u langs talloze bijzondere plekjes leidt. Ook zijn er vele fietsroutes die u door de bosrijke omgeving voeren. Met tal van bezienswaardigheden …. In de nabijheid van het dorp vind u de mooie brinkdorpen Diever, bekend door haar Shakespeare-spelen, en Dwingeloo. Bekende nationale parken, zoals het "Dwingelerveld", het eerder genoemde "Drents-Friese Wold" en de "Weerribben" liggen op een steenworp afstand.

Bijzonderheden: Ruimte voor paarden aanwezig.
 
 
B & B adressen
Drenthe

Anderen (1)
Assen (2)
Borger (1)
Coevorden (3)
Diever (1)
Dwingeloo (2)
Emmen (3)
Gasselte (1)
Gasselternijveen (1)
Havelte (1)
Hollandscheveld (1)
Hoogeveen (1)
Langelo (1)
Nieuw Schoonebeek (1)
Nieuw Weerdinge (1)
Nijeveen (1)
Peize (1)
Sleen (1)
Spier (1)
Stieltjeskanaal (1)
Wapse (2)
Wapserveen (1)
Westerbork (1)
Wezup (2)
Wittelte (1)
Zuidlaren (1)
Zweeloo (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.