Drenthe / DieverDrente is een rustige provincie met veel landelijke en bosrijke gebieden met veel ruimte. Een prima plek om een korte of langere vakantie door te brengen. Er zijn volop mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en overige recreatie. Voor winkelen kun je prima terecht in de grotere steden als Assen, Meppel, Emmen, Hoogeveen en Coevorden.

Voor plaatsen nabij Diever ==>
Klik hier


M. Hoendervanger
Hoofdstraat   15
7981 AC   Diever    (Drenthe)
Tel: +31-521-591420
Fax: +31-20-8761870
Email: info@hoteldiever.nl
Website: www.hoteldiever.nl

Aantal kamers / bedden: 7 / 15
Prijs pppn (vanaf): € 20.40

Villa "De Beukenhof" ligt op een steenworp afstand van het gezellige centrum van het Drentse dorp Diever waarbij de achtertuin grenst aan het Drents Friese Wold. De Beukenhof is een, in de vorige eeuw, voor de dokter van het dorp gebouwd karakteristiek herenhuis. De laatste dokter die in de villa heeft gewoond heeft er voor gezorgd dat er jaarlijks in het openlucht theater van Diever een toneelspel van Shakespeare wordt opgevoerd. Thans biedt de Beukenhof overnachting accomodatie voor zowel groepen tot 15 personen als passanten. Naast het Shakespeare-arrangement bestaan er mogelijkheden voor afternoon-tea, Peter Nijhof pad en vele andere specials.
 
 
B & B adressen
Drenthe

Anderen (1)
Assen (2)
Borger (1)
Coevorden (3)
Diever (1)
Dwingeloo (2)
Emmen (3)
Gasselte (1)
Gasselternijveen (1)
Havelte (1)
Hollandscheveld (1)
Hoogeveen (1)
Langelo (1)
Nieuw Schoonebeek (1)
Nieuw Weerdinge (1)
Nijeveen (1)
Peize (1)
Sleen (1)
Spier (1)
Stieltjeskanaal (1)
Wapse (2)
Wapserveen (1)
Westerbork (1)
Wezup (2)
Wittelte (1)
Zuidlaren (1)
Zweeloo (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.