Drenthe / BorgerDrente is een rustige provincie met veel landelijke en bosrijke gebieden met veel ruimte. Een prima plek om een korte of langere vakantie door te brengen. Er zijn volop mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en overige recreatie. Voor winkelen kun je prima terecht in de grotere steden als Assen, Meppel, Emmen, Hoogeveen en Coevorden.

Voor plaatsen nabij Borger ==>
Klik hier


De Witte Boerderij
Noorderblokken   14 Drouwenermond
9523 TK   Borger    (Drenthe)
Tel: 0625123766
Email: adsl729822@telfort.nl
Website: http://www.bedandbreakfast.nl/plaats/Drouwenermond

Aantal kamers / bedden: 3 / 6
Prijs pppn (vanaf): € 27.50

Onze Witte Boerderij is meer dan een eeuw oud. Met zorg en met behoud van veel authentieke details volledig gerestaureerd en gemoderniseerd. Gelegen in de hunebed-gemeente Borger-Odoorn, aan de rand van de Hondsrug, is de directe omgeving zeer geliefd vanwege de vele (bos)wandel- en fietsroutes en de culturele - en recreatieve mogelijkheden. Tevens is de ligging een prima uitvalsbasis voor uitjes in bijvoorbeeld Assen, Emmen of Groningen. Even niet erop uit? Dat kan, onze ruime kamers zijn stijlvol ingericht en goed geventileerd, waar u zelf uw koffie en thee zet en in de zithoek ontspannen geniet van een boek uit onze boekenkast, uw favoriete TV- of Radioprogramma of u kijkt gratis een film uit onze DVD-collectie, ook (video)spellen volop aanwezig. Na uw nachtrust wacht u een uitgebreid ontbijt met o.a. vers streekbrood, zoals authentieke stoet (Hunze Wit, Flint Volkoren of Snikke Meergranen) hartig en zoet beleg, melk, karnemelk, verse jus d'orange, fruit en uiteraard een vers eitje!
 
 
B & B adressen
Drenthe

Anderen (1)
Assen (2)
Borger (1)
Coevorden (3)
Diever (1)
Dwingeloo (2)
Emmen (3)
Gasselte (1)
Gasselternijveen (1)
Havelte (1)
Hollandscheveld (1)
Hoogeveen (1)
Langelo (1)
Nieuw Schoonebeek (1)
Nieuw Weerdinge (1)
Nijeveen (1)
Peize (1)
Sleen (1)
Spier (1)
Stieltjeskanaal (1)
Wapse (2)
Wapserveen (1)
Westerbork (1)
Wezup (2)
Wittelte (1)
Zuidlaren (1)
Zweeloo (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.