Utrecht / Wijk bij DuurstedeWijk bij Duurstede is een pittoresk, mooi en landelijk gelegen stadje aan de rivier De Lek. Het stadje staat bekend om de vele culturele activiteiten die er jaarlijks georganiseerd worden. Het oude centrum, het plaatselijke kasteel zijn de moeite van een bezoek waard. Over de rivier ligt de Betuwe en de omgeving leent zich uitstekend voor fietsen, wandelen en kanovaren. Voor de hele provincie geldt: veel groen, bosrijke gebieden, rivierlandschappen en enkele grote, mooie steden als Utrecht en Amersfoort.

Voor plaatsen nabij Wijk bij Duurstede ==>
Klik hier


Fam. v/d Louw
Rijndijk   6
3962 MX   Wijk bij Duurstede    (Utrecht)
Tel: 0343-571387
Fax: 0343-481991

Aantal kamers / bedden: 4 / 10
Prijs pppn (vanaf): € 20.40

B & B gevestigd in een boerderij met vee buiten het dorp.
 

Gastenverblijf De Dijk
Dijkstraat   7
3961 AA   Wijk bij Duurstede    (Utrecht)
Tel: 0343-575408
Fax: 0343-592502
Email: krijnen.louise@gmail.com

Prijs pppn (vanaf): € 47.50

Het is een luxe huisje (gastenverblijf) nieuw gebouwd in Oud Hollandse Stijl, achter ons eigen huis. Compleet en sfeervol ingericht, compleet met keukentje, kamer, TV, badkamer en en boven een royale slaapkamer. Met uitzicht op de molen van Wijk bij Duurstede. Luxe ontbijt is inclusief. Zeer rustig gelegen, zitje in de tuin. Ons huis is gelegen aan de Dijkstraat, direct aan de Lek en ongeveer 200 m van het centrum van wijk bij Duurstede. Wijk bij Duurstede is een gezellige stad met veel bezienswaardigheden en iedere 1e zondag van de maand is er een cultureel rondje. Alle galerieen die Wijk heeft zijn dan open en dat zijn er ongeveer 25.
 
 
B & B adressen
Utrecht

Abcoude (1)
Amerongen (3)
Baambrugge (1)
Bilthoven (2)
Bunnik (1)
Bunschoten-Spakenburg (2)
Driebergen (1)
Hagestein (1)
Montfoort (1)
Nieuwegein (1)
Renswoude (1)
Utrecht (6)
Vinkeveen (1)
Wijk bij Duurstede (2)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.