Utrecht / BilthovenBilthoven ligt midden tussen de bossen tussen Utrecht en Soest. De omgeving biedt prachtige wandel-, en fietsmogelijkheden. Voor de hele provincie geldt: veel groen, bosrijke gebieden, rivierlandschappen en enkele grote, mooie steden als Utrecht en Amersfoort.

Voor plaatsen nabij Bilthoven ==>
Klik hier


Peter Spee
Kerkdwarslaan   2
3731 EM De Bilt   Bilthoven    (Utrecht)
Tel: 030-2200202
Email: p.spee@wanadoo.nl

Aantal kamers / bedden: 1 / 4
Prijs pppn (vanaf): € 20.00

In mooie fiets en wandelomgeving staat ons vrijstaande huis. We hebben in dat huis een royale kamer te huur waar de mogelijkheid is om met 4 personen te overnachten. 1 tweepersoonsbed 2 eenpersoonsbedden. We zitten op 5 km afstand van het centrum van Utrecht en ook van het UMC Er zijn goede busverbindingen 4 x per uur naar Utrecht. In de omgeving zijn veel fiets en wandelpaden. Wij hebben een hond dus als u een huisdier wilt meenemen graag eerst overleggen. Roken mag alleen buiten, sigaren verboden. (i.v.m. allergie)
 

Fam Eterna / G. Wolting
Koudelaan Lage Vuursche   25
3723 ME   Bilthoven    (Utrecht)
Tel: 035-6669785 / 06-51420597
Fax: 035-6669786
Email: info@eterna.nl
Website: www.eterna.nl

Aantal kamers / bedden: 3 / 6
Prijs pppn (vanaf): € 22.50

Farm Eterna is een kleine boerderij met B & B faciliteiten in ruime kamers waar ook kinderen bij de ouders op de kamers kunnen slapen. Het is gelegen op een 1 ha groot terrein wat is ingericht als rustige natuurcamping; men kan er dus ook duurzaam kamperen. Lage Vuursche ligt midden in de bossen tussen Hilversum en Utrecht en biedt prachtige wandelmogelijkheden; het pannenkoekendorp Lage Vuursche is wereldbekend en wordt in de weekends druk bezocht. De vermelde prijs pppn geldt bij gebruik door twee personen. Bij gebruik door een persoon geldt een toeslag.

Bijzonderheden: Er kan een warme maaltijd worden verzorgd voor f 25,- p.p.
 
 
B & B adressen
Utrecht

Abcoude (1)
Amerongen (3)
Baambrugge (1)
Bilthoven (2)
Bunnik (1)
Bunschoten-Spakenburg (2)
Driebergen (1)
Hagestein (1)
Montfoort (1)
Nieuwegein (1)
Renswoude (1)
Utrecht (6)
Vinkeveen (1)
Wijk bij Duurstede (2)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.