Noord Holland / MonnickendamMonnickendam is gelegen aan het Markermeer, in een mooi landschap met fraaie dorpen als Volendam, Edam, Medemblik en Hoorn in de buurt die evenals Monnickendam zelf beschikken over historische gebouwen en enkele musea. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen, watersporten, paardrijden etc. Verder: visrokerijen, speeltoren en het (voormalig) eiland Marken voor de deur. Noord Holland kent mooie waterrijke landschappen en twee verschillende kusten. Aan de ene kant de Noordzeekust met duinlandschap en badplaatsen, aan de andere kant de Ijsselmeerkust met de dijk en daaraan een aantal mooie en pittoreske plaatsjes gelegen. Grote steden zijn Amsterdam, Haarlem met historische binnenstad en Alkmaar met de Kaasmarkt. Voor de gehele provincie geldt: veel te doen, veel te zien, veel te beleven!

Voor plaatsen nabij Monnickendam ==>
Klik hier


Overleekerhoeve
Overleek   25a
1141 PE   Monnickendam    (Noord Holland)
Tel: + 31 (0) 20 436 13 87
Fax: + 31 (0) 20 436 13 87
Email: info@overleekerhoeve.com
Website: www.overleekerhoeve.com


De Overleekerhoeve is een karakteristieke Langhuisboerderij gelegen in Waterland. De accommodatie heeft 5 vierpersoonskamers en 1 zes persoonsappartement. Voor groepen is er een boerenhuiskamer aanwezig waar men heerlijk kan kokkerellen of gezellig samen kan zijn. Alle kamers zijn voorzien van satelliet televisie, draadloos internet een eigen badkamer met douche of whirlpool, badmeubel en toilet. Mindervalide kamer is aanwezig. Rondom onze boerderij kunt u heerlijk fietsen, wandelen, varen en golven door de Waterlandse natuurgebieden. U kunt ook lekker uitrusten en genieten van de prachtige natuur rondom de Overleekerhoeve. Achter de boerderij ligt een natuurreservaat met een vaart die u naar diverse meertjes en natuurgebieden leidt zoals het Twiske en het Ylperveld. Op de boerderij leven koeien, kalfjes, schapen en kerkuilen. Op aanvraag leiden wij u graag rond over onze boerderij. Ligging: 5 km van Monnickendam en 11 km van Amsterdam. Tot ziens.

Bijzonderheden: Verhuur voor 2-, 4-, 8-, 12-,16-,20-, 24- en 26 personen is mogelijk voor een weekend, lang weekend, week of midweek. Voor prijzen zie onze eigen website. Huisdieren in overleg.


Red, Yellow and Blue
Dissel   12
1141 ZL   Monnickendam    (Noord Holland)
Tel: 0299-652269
Fax: 0842-116702
Email: miest.adema@freeler.nl

Aantal kamers / bedden: 3 / 6
Prijs pppn (vanaf): € 22.70

B & B gevestigd in een mooie eengezinswoning. Goed ontbijt!
 

Familie van Veggel
Jan Mauwlaan   19
1141 HH   Monnickendam    (Noord Holland)
Tel: 0299-653375
Email: audrey_van_veggel@hotmail.com

Aantal kamers / bedden: 2 / 5
Prijs pppn (vanaf): € 25.00

Wilt u er eens lekker tussenuit denk dan eens aan ons gezellige stadje aan de Gouwzee. Monnickendam ligt op 8 km van Amsterdam en 4 km van Marken en Volendam. Er is een uitstekende busverbinding met deze plaatsen. Heerlijke wandel-, fiets- en watersportmogelijkheden. Wij bieden u: 1 tweepersoonskamer met TV, 1 ruime kamer met drie bedden, TV, koelkast en zitgelegenheid. Prijs: 25 Euro per persoon per nacht inclusief een uitgebreid ontbijt, op basis van een tweepersoonskamer.

Bijzonderheden: U begint de dag met een goed ontbijt.
 

Fam. Kruse
Oudelandsdijkje   8
1141 PH   Monnickendam    (Noord Holland)
Tel: 020-4363357

Aantal kamers / bedden: 2 / 4
Prijs pppn (vanaf): € 30.00

Vrijstaande woning met eigen opgang op een schapenboerderij. U heeft een eigen keuken en woonkamer, douche en toilet en 2 slaapkamers. Wij bieden u rust en ruimte onder de rook van Amsterdam in een mooi veengebied met volop fiets- en wandel gelegenheid.

Bijzonderheden: Geen huisdieren
 
 
B & B adressen
Noord Holland

Alkmaar (2)
Amstelveen (1)
Amsterdam (8)
Andijk (1)
Anna Paulowna (2)
Barsingerhorn (1)
Bergen (NH) (2)
Bergen aan Zee (1)
Blokker (1)
Bussum (1)
Callantsoog (1)
Castricum (2)
De Cocksdorp (3)
De Koog (1)
De Purmer (1)
De Rijp (1)
De Waal / Texel (1)
Den Burg (4)
Den Helder (1)
Den Oever (1)
Duivendrecht (1)
Egmond aan den Hoef (1)
Egmond aan Zee (5)
Egmond Binnen (1)
Enkhuizen (5)
Graft (1)
Groet (1)
Haarlem (3)
Heiloo (1)
Hilversum (1)
Hoorn (5)
Huizen (1)
Medemblik (2)
Middenbeemster (1)
Monnickendam (4)
Naarden (1)
Nederhorst den Berg (1)
Oosterleek (1)
Oosthuizen (1)
Purmerend (1)
Schardam (1)
Schoorl (3)
Slootdorp (1)
Venhuizen (1)
Volendam (2)
Weesp (1)
Wervershoof (2)
Westerland (1)
Wijk aan Zee (1)
Zandvoort (3)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.