Noord Holland / Anna PaulownaAnna Paulowna ligt in de kop van Noord Holland in een landelijke omgeving. Strand en duinen bevinden zich in de nabijheid, evenals marinebasis Den Helder en het gezellige plaatsje Schagen. Voor zowel fietsen als wandelen en het beoefen van diverse watersporten biedt de omgeving volop mogelijkheden. Een mooi gezicht zijn de uitgestrekte bollenvelden. De waddeneilanden en de provincie Friesland, via de Afsluitdijk, liggen in de nabijheid. Noord Holland kent mooie waterrijke landschappen en twee verschillende kusten. Aan de ene kant de Noordzeekust met duinlandschap en badplaatsen, aan de andere kant de Ijsselmeerkust met de dijk en daaraan een aantal mooie en pittoreske plaatsjes gelegen. Grote steden zijn Amsterdam, Haarlem met historische binnenstad en Alkmaar met de Kaasmarkt. Voor de gehele provincie geldt: veel te doen, veel te zien, veel te beleven!

Voor plaatsen nabij Anna Paulowna ==>
Klik hier


Fam. Vis
Klaverblad   47
1761 HB   Anna Paulowna    (Noord Holland)
Tel: 0223-532035 (b.g.g. 0223-533267)
Email: goudvis@quicknet.nl

Aantal kamers / bedden: 1 \ 2
Prijs pppn (vanaf): € 15.00

B&B in twee-onder-een-kap woning, met gedeeld gebruik van douche. Niet roken in slaapkamer. Anna Paulowna is een polder in de kop van Noord-Holland en is gelegen in het grootste aaneengesloten bollengebied van de hele wereld, is dus zeker in het voorjaar een bezoek waard!
 

Fam. M. van den Berg
Klaverblad   18
1761 HC   Anna Paulowna    (Noord Holland)
Tel: 0223532856 / bgg 0618363466
Email: martluus@hotmail.com
Website: home.hccnet.nl/mcm.berg/

Aantal kamers / bedden: 2 / 5
Prijs pppn (vanaf): € 20.00

Anna Paulowna.

Anna Paulowna ligt in de kop van Noord Holland en kenmerkt zich door veel water, dijken, polders, duinen, natuurgebieden, bollenland, weideland en kleine pittoreske dorpen, evenals de marinebasis in Den Helder en het gezellige plaatsje Schagen. Diverse vaarten en kanalen nodigen uit tot het maken van kanotochten. In de binnenmeren (zoals het Amstelmeer, ten westen van Wieringen) wordt veel watersport beoefend.

Het noorden van Anna Paulowna grenst aan de Waddenzee, met name aan het Balgzand: een uniek natuurgebied waar jaarlijks miljoenen vogels broeden en foerageren. Meer oostwaarts liggen het Amstelmeer en het Oude Veer, die vroeger deel uitmaakten van de Waddenzee, maar nu prachtige zoetwatergebieden zijn met veel mogelijkheden voor de watersport en de visserij. De gemeente ligt op relatief korte afstand van de Noordzeestranden en de IJsselmeerkust. In het voorjaar bloeien de bollenvelden en is het grootste aaneengesloten bollengebied van de wereld zeker een bezoek waard.
Ook voor fietsen en wandelen, biedt de omgeving vele mogelijkheden.

B&B in twee-onder-een-kap woning, met gedeeld gebruik van badkamer. Niet roken.

Bijzonderheden: Niet roken.
 
 
B & B adressen
Noord Holland

Alkmaar (2)
Amstelveen (1)
Amsterdam (8)
Andijk (1)
Anna Paulowna (2)
Barsingerhorn (1)
Bergen (NH) (2)
Bergen aan Zee (1)
Blokker (1)
Bussum (1)
Callantsoog (1)
Castricum (2)
De Cocksdorp (3)
De Koog (1)
De Purmer (1)
De Rijp (1)
De Waal / Texel (1)
Den Burg (4)
Den Helder (1)
Den Oever (1)
Duivendrecht (1)
Egmond aan den Hoef (1)
Egmond aan Zee (5)
Egmond Binnen (1)
Enkhuizen (5)
Graft (1)
Groet (1)
Haarlem (3)
Heiloo (1)
Hilversum (1)
Hoorn (5)
Huizen (1)
Kwadijk (1)
Medemblik (2)
Middenbeemster (1)
Monnickendam (4)
Naarden (1)
Nederhorst den Berg (1)
Oosterleek (1)
Oosthuizen (1)
Purmerend (1)
Schardam (1)
Schoorl (3)
Slootdorp (1)
Venhuizen (1)
Volendam (2)
Weesp (1)
Wervershoof (2)
Westerland (1)
Wijk aan Zee (1)
Zandvoort (3)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.