Noord Holland / BlokkerBlokker is gelegen nabij Hoorn en het Ijsselmeer, in een mooi landschap met fraaie dorpen en stadjes als Enkhuizen en Medemblik in de buurt die evenals Hoorn beschikken over historische gebouwen en enkele musea. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen, diverse watersporten, paardrijden etc. Verder: de haven, Streek museum, Westfries museum, museum van de 20e eeuw en verschillende zwembaden. Noord Holland kent mooie waterrijke landschappen en twee verschillende kusten. Aan de ene kant de Noordzeekust met duinlandschap en badplaatsen, aan de andere kant de Ijsselmeerkust met de dijk en daaraan een aantal mooie en pittoreske plaatsjes gelegen. Grote steden zijn Amsterdam, Haarlem met historische binnenstad en Alkmaar met de Kaasmarkt. Voor de gehele provincie geldt: veel te doen, veel te zien, veel te beleven!

Voor plaatsen nabij Blokker ==>
Klik hier


De Koningshoeve / M.A.M. de Koning-Reekers
Westerblokker   48
1695 AH   Blokker    (Noord Holland)
Tel: 0229-230722 / 06–17411985
Email: dekoningshoeve@quicknet.nl
Website: www.bbsn.nl/3065

Aantal kamers / bedden: 3 / max. 10
Prijs pppn (vanaf): € 30.00

Noord Hollandse stolpboerderij gelegen aan de lintbebouwing van Blokker (gem. Hoorn). 3 ruime kamers, waarvan de vernieuwde pronkkamer op de begane grond is gelegen. Op de 1e etage is ook de grote zolder, een droomverblijf, authentiek, romantisch maar toch met alle comfort. Alle kamers met eigen K.T.V.,
privé badkamer en keukenhoek voorzien van koelkast, waterkoker en magnetron. Het ontbijt wordt geserveerd in de voormalige koegang. Kinderen tot 12 jaar 15 % korting.


Bijzonderheden: Eigen ingang voor de gasten. Mooie grote tuin met zitjes en zicht op de ponyweide. Parkeren op het erf. Fietsen kunnen in de schuur. Niet roken.

 
B & B adressen
Noord Holland

Alkmaar (2)
Amstelveen (1)
Amsterdam (8)
Andijk (1)
Anna Paulowna (2)
Barsingerhorn (1)
Bergen (NH) (2)
Bergen aan Zee (1)
Blokker (1)
Bussum (1)
Callantsoog (1)
Castricum (2)
De Cocksdorp (3)
De Koog (1)
De Purmer (1)
De Rijp (1)
De Waal / Texel (1)
Den Burg (4)
Den Helder (1)
Den Oever (1)
Duivendrecht (1)
Egmond aan den Hoef (1)
Egmond aan Zee (5)
Egmond Binnen (1)
Enkhuizen (5)
Graft (1)
Groet (1)
Haarlem (3)
Heiloo (1)
Hilversum (1)
Hoorn (5)
Huizen (1)
Medemblik (2)
Middenbeemster (1)
Monnickendam (4)
Naarden (1)
Nederhorst den Berg (1)
Oosterleek (1)
Oosthuizen (1)
Purmerend (1)
Schardam (1)
Schoorl (3)
Slootdorp (1)
Venhuizen (1)
Volendam (2)
Weesp (1)
Wervershoof (2)
Westerland (1)
Wijk aan Zee (1)
Zandvoort (3)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.