Noord Holland / Egmond aan den HoefEgmond aan den Hoef is landelijk gelegen, nabij strand, zee en duinen en dichtbij Egmond aan Zee en Alkmaar. In het prachtige duinengebied is het heerlijk fietsen en wandelen en op vrijdag is de vuurtoren in Egmond aan Zee te beklimmen voor een prachtig uitzicht over land en zee. Alkmaar ligt in de buurt voor bijvoorbeeld de Kaasmarkt. Noord Holland kent mooie waterrijke landschappen en twee verschillende kusten. Aan de ene kant de Noordzeekust met duinlandschap en badplaatsen, aan de andere kant de Ijsselmeerkust met de dijk en daaraan een aantal mooie en pittoreske plaatsjes gelegen. Grote steden zijn Amsterdam, Haarlem met historische binnenstad en Alkmaar met de Kaasmarkt. Voor de gehele provincie geldt: veel te doen, veel te zien, veel te beleven!

Voor plaatsen nabij Egmond aan den Hoef ==>
Klik hier


R. Goudsblom
Verlengde Zandweg   10
1934 BK   Egmond aan den Hoef    (Noord Holland)
Tel: 072-5063796
Email: w.goudsblom@hetnet.nl

Aantal kamers / bedden: 2 / 2-4
Prijs pppn (vanaf): € 20.00

Kamer 1 • 2 eenpersoons bedden • Gemeenschappelijke badkamer met douche, wastafel, toilet • Televisie, zitje • Niet-roken Vrijstaand huis aan de rand van het dorp,gelegen tussen de bollenvelden, fietsroutes door duin en polder. Huifkartochten, jeu de boules aan huis. Reserveer per tel. 072-5063796 Kamer 2 • 2-4 bedden • Gemeenschappelijke badkamer met douche, wastafel, toilet • Televisie, zitje • Niet-roken Vrijstaand woonhuis aan de rand v.h. dorp gelegen tussen de bollenvelden. Geniet van de landelijkse rust en het weidse uitzicht. Reserveer per tel. 072-5063796

Bijzonderheden: Vrijstaand huis aan de rand van het dorp,gelegen tussen de bollenvelden, fietsroutes door duin en polder.
 
 
B & B adressen
Noord Holland

Alkmaar (2)
Amstelveen (1)
Amsterdam (8)
Andijk (1)
Anna Paulowna (2)
Barsingerhorn (1)
Bergen (NH) (2)
Bergen aan Zee (1)
Blokker (1)
Bussum (1)
Callantsoog (1)
Castricum (2)
De Cocksdorp (3)
De Koog (1)
De Purmer (1)
De Rijp (1)
De Waal / Texel (1)
Den Burg (4)
Den Helder (1)
Den Oever (1)
Duivendrecht (1)
Egmond aan den Hoef (1)
Egmond aan Zee (5)
Egmond Binnen (1)
Enkhuizen (5)
Graft (1)
Groet (1)
Haarlem (3)
Heiloo (1)
Hilversum (1)
Hoorn (5)
Huizen (1)
Kwadijk (1)
Medemblik (2)
Middenbeemster (1)
Monnickendam (4)
Naarden (1)
Nederhorst den Berg (1)
Oosterleek (1)
Oosthuizen (1)
Purmerend (1)
Schardam (1)
Schoorl (3)
Slootdorp (1)
Venhuizen (1)
Volendam (2)
Weesp (1)
Wervershoof (2)
Westerland (1)
Wijk aan Zee (1)
Zandvoort (3)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.