Zuid Holland / Krimpen a/d IjsselKrimpen a/d IJssel is de "Buitenplaats" van Rotterdam. Het is vrij landelijk gelegen en heeft veel fiets- en wandelmogelijkheden. Krimpen is centraal gelegen met Rotterdam op 8 km, Kinderdijk op 5 km, Gouda op 25 km en Schoonhoven op 20 km afstand. Zuid Holland heeft verschillende gezichten. Een groot gedeelte bestaat uit verstedelijkt gebied, een gedeelte ligt in het rustige, landelijke en steeds natuurlijker Groene Hart, een gedeelte bestaat uit landbouw- en veeteeltgebieden met daarin rustige dorpen. De grootste haven van de wereld ligt hier natuurlijk en dan is er ook nog veel strand met rustige en zeer drukke badplaatsen. Door de aanwezigheid van een aantal rivieren, de Biesbosch en het Haringvliet is er eveneens veel water en watersport te vinden. Steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en Dordrecht kennen een rijke historie en zijn het bezoeken meer dan waard.

Voor plaatsen nabij Krimpen a/d Ijssel ==>
Klik hier


B & B Anteni / C. Anteni
Vrijhof   40
2923 BS   Krimpen a/d Ijssel    (Zuid Holland)
Tel: 0180-519523
Fax: 0180-519523

Aantal kamers / bedden: 2 / 3-4
Prijs pppn (vanaf): € 18.20

B & B gevestigd in een eengezinswoning centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Beschikbaar zijn een eenpersoonskamer en een tweepersoonskamer waar eventueel een derde bed bijgeplaatst kan worden. Beide kamers beschikken over een TV, de tweepersoonskamer is voorzien van een wastafel. Naast het ontbijt behoort ook het gebruik van het avondeten tot de mogelijkheden. De prijs voor het dagmenu bedraagt f 25,-.
 
 
B & B adressen
Zuid Holland

Alblasserdam (2)
Bergambacht (1)
Den Haag (1)
Dordrecht (1)
Gorinchem (1)
Gouda (2)
Goudriaan (1)
Haastrecht (1)
Hazerswoude-dorp (2)
Herkingen (1)
Katwijk aan Zee (1)
Krimpen a/d Ijssel (1)
Leimuiden (1)
Noordwijk (2)
Schelluinen (1)
Schoonhoven (1)
Ter Heijde (1)
Vlaardingen (1)
Zevenhoven (1)
Zuid-Beijerland (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.