Zuid Holland / SchoonhovenSchoonhoven is landelijk en rustig gelegen, midden tussen het natuurschoon en aan de rivier de Lek. Zowel wandelen, fietsen en kanovaren behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast bevinden de molens van Kinderdijk zich in de omgeving, zijn er een aantal mooie historische steden te bezoeken en vindt men een aantal musea in de buurt. Schoonhoven zelf is en staat bekend als de Zilverstad van Nederland en is in dit opzicht alleen al het bezoeken waard. Zuid Holland heeft verschillende gezichten. Een groot gedeelte bestaat uit verstedelijkt gebied, een gedeelte ligt in het rustige, landelijke en steeds natuurlijker Groene Hart, een gedeelte bestaat uit landbouw- en veeteeltgebieden met daarin rustige dorpen. De grootste haven van de wereld ligt hier natuurlijk en dan is er ook nog veel strand met rustige en zeer drukke badplaatsen. Door de aanwezigheid van een aantal rivieren, de Biesbosch en het Haringvliet is er eveneens veel water en watersport te vinden. Steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en Dordrecht kennen een rijke historie en zijn het bezoeken meer dan waard.

Voor plaatsen nabij Schoonhoven ==>
Klik hier


De Uitspanning
Buitenhaven   10
2965 AE Nieuwpoort /   Schoonhoven    (Zuid Holland)
Tel: 0184-602881
Fax: 0184-601888
Email: brave.heart@wxs.nl

Aantal kamers / bedden: 2 kamers

Midden in het kleinste vestingsstadje van Holland aan de Lek, op slechts 1 km afstand van Schoonhoven, staat het door de familie den Braven gerestaureerde monumentale pand, waar u terecht kunt voor een warm onthaal. Het pand heeft 2 sfeervolle zit-/slaapkamers voor ieder 2 personen. Naast de gerestaureerde panden in Nieuwpoort zelf zijn in de dichte nabijheid o.a. de molens in Kinderdijk, het Nederlands goud-zilver- en klokkenmuseum in Schoonhoven en het Streekcentrum Ooievaarsdorp Het Liesveld te bezichtigen. De vermelde prijs per persoon geldt bij gebruik door twee personen en is inclusief ontbijt; bij gebruik door een persoon bedraagt de prijs 34 Euro inclusief ontbijt. Bij 1 overnachting geldt een toeslag van 2 Euro per persoon.
 
 
B & B adressen
Zuid Holland

Alblasserdam (2)
Bergambacht (1)
Den Haag (1)
Dordrecht (1)
Gorinchem (1)
Gouda (2)
Goudriaan (1)
Haastrecht (1)
Hazerswoude-dorp (2)
Herkingen (1)
Katwijk aan Zee (1)
Krimpen a/d Ijssel (1)
Leimuiden (1)
Noordwijk (2)
Schelluinen (1)
Schoonhoven (1)
Ter Heijde (1)
Vlaardingen (1)
Zevenhoven (1)
Zuid-Beijerland (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.