Zuid Holland / GoudaGouda is landelijk en rustig gelegen, midden tussen het natuurschoon. Zowel wandelen, fietsen en kanovaren behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast bevinden de molens van Kinderdijk zich in de omgeving, zijn er een aantal mooie historische steden te bezoeken, waaronder uiteraard Gouda zelf, en vindt men een aantal musea in de buurt. Zuid Holland heeft verschillende gezichten. Een groot gedeelte bestaat uit verstedelijkt gebied, een gedeelte ligt in het rustige, landelijke en steeds natuurlijker Groene Hart, een gedeelte bestaat uit landbouw- en veeteeltgebieden met daarin rustige dorpen. De grootste haven van de wereld ligt hier natuurlijk en dan is er ook nog veel strand met rustige en zeer drukke badplaatsen. Door de aanwezigheid van een aantal rivieren, de Biesbosch en het Haringvliet is er eveneens veel water en watersport te vinden. Steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en Dordrecht kennen een rijke historie en zijn het bezoeken meer dan waard.

Voor plaatsen nabij Gouda ==>
Klik hier


Dhr. Mieremet
Lage Gouwe   240
2801 LN   Gouda    (Zuid Holland)
Tel: 0182-524292
Fax: 0182-514865
Email: info@mieremet.nl
Website: www.mieremet.nl

Aantal kamers / bedden: 3 / 10
Prijs pppn (vanaf): € 15.90

B & B gelegen in het centrum aan het water. Huisdieren liever niet en roken is niet toegestaan.


Tuinhuisje Gouda
Zwarteweg   58
2805 JJ   Gouda    (Zuid Holland)
Tel: 06-12148163
Email: tuinhuisjegouda@telfort.nl
Website: www.tuinhuisjegouda.nl

Prijs pppn (vanaf): € 26.00

TUINHUISJE: Het huisje is voorzien van een woon/slaapgedeelte met twee 1-persoonsbedden en een TV, een keuken en een badkamer met douche en toilet. Het huisje heeft een eigen toegang wat veel privacy geeft. Gebruik keuken exclusief. De vermelde prijs is exclusief ontbijt; inclusief ontbijt bedraagt de prijs 28 Euro pppn.

Bijzonderheden: Niet roken en geen huisdieren.
 
 
B & B adressen
Zuid Holland

Alblasserdam (2)
Bergambacht (1)
Den Haag (1)
Dordrecht (1)
Gorinchem (1)
Gouda (2)
Goudriaan (1)
Haastrecht (1)
Hazerswoude-dorp (2)
Herkingen (1)
Katwijk aan Zee (1)
Krimpen a/d Ijssel (1)
Leimuiden (1)
Noordwijk (2)
Schelluinen (1)
Schoonhoven (1)
Ter Heijde (1)
Vlaardingen (1)
Zevenhoven (1)
Zuid-Beijerland (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.