Zuid Holland / Hazerswoude-dorpHazerswoude ligt landelijk in Het Groene Hart van Nederland. Veel natuur en rust terwijl zowel Amsterdam, Rotterdam en het strand allen binnen een straal van 40 km liggen. Rustig en toch in de Randstad! De omgeving biedt veel mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Naast fietsen en wandelen kunnen er ook boottochten gemaakt worden. Zowel fietsen als boten zijn plaatselijk te huur. Zuid Holland heeft verschillende gezichten. Een groot gedeelte bestaat uit verstedelijkt gebied, een gedeelte ligt in het rustige, landelijke en steeds natuurlijker Groene Hart, een gedeelte bestaat uit landbouw- en veeteeltgebieden met daarin rustige dorpen. De grootste haven van de wereld ligt hier natuurlijk en dan is er ook nog veel strand met rustige en zeer drukke badplaatsen. Door de aanwezigheid van een aantal rivieren, de Biesbosch en het Haringvliet is er eveneens veel water en watersport te vinden. Steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en Dordrecht kennen een rijke historie en zijn het bezoeken meer dan waard.

Voor plaatsen nabij Hazerswoude-dorp ==>
Klik hier


Klein Giethoorn / Fam. Bisschop
Rietveld   1
2391 NH   Hazerswoude-dorp    (Zuid Holland)
Tel: 0172-589190

Aantal kamers / bedden: 3 / 6
Prijs pppn (vanaf): € 25.00

B & B vrij in de polder gelegen, omgeven door water. De vermelde prijs pp geldt bij gebruik door 2 personen.
 

Petra Boot / Jacques Smit
Dorpsstraat   23
2391 BA   Hazerswoude-dorp    (Zuid Holland)
Tel: 0172-588858 / 06-27045995
Fax: 0172-586502
Email: jacques.smit@wanadoo.nl

Aantal kamers / bedden: 1 / 4
Prijs pppn (vanaf): € 30.00

In de dorpskern van Hazerswoude-Dorp bieden wij u een appartement aan voor maximaal 4 personen. Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met kookgelegenheid, koelkast, magnetron, oven enz., een aparte slaapkamer met twee bedden en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Via de ruime schuifpui kunt u ook op het terras plaatsnemen. Wij zorgen voor een goed gevulde koelkast zodat u 's morgens, op het door u gewenste tijdstip, vann uw ontbijt kunt genieten. In de woonkamer is extra slaapgelegenheid voor 2 personen middels een slaapbank. Bij bezetting door vier personen Eur 22 pppn. Eetgelegenheid vindt u op 150 meter afstand. Arrangementen bij langer verblijf bespreekbaar.
 
 
B & B adressen
Zuid Holland

Alblasserdam (2)
Bergambacht (1)
Den Haag (1)
Dordrecht (1)
Gorinchem (1)
Gouda (2)
Goudriaan (1)
Haastrecht (1)
Hazerswoude-dorp (2)
Herkingen (1)
Katwijk aan Zee (1)
Krimpen a/d Ijssel (1)
Leimuiden (1)
Noordwijk (2)
Schelluinen (1)
Schoonhoven (1)
Ter Heijde (1)
Vlaardingen (1)
Zevenhoven (1)
Zuid-Beijerland (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.