Zuid Holland / ZevenhovenZevenhoven is zeer landelijk gelegen midden in Het Groene Hart. De omgeving leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten, maar ook zwemmen behoort tot de mogelijkheden. De omgeving leent zich uitstekend voor fietsen, wandelen en kanovaren. Zuid Holland heeft verschillende gezichten. Een groot gedeelte bestaat uit verstedelijkt gebied, een gedeelte ligt in het rustige, landelijke en steeds natuurlijker Groene Hart, een gedeelte bestaat uit landbouw- en veeteeltgebieden met daarin rustige dorpen. De grootste haven van de wereld ligt hier natuurlijk en dan is er ook nog veel strand met rustige en zeer drukke badplaatsen. Door de aanwezigheid van een aantal rivieren, de Biesbosch en het Haringvliet is er eveneens veel water en watersport te vinden. Steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en Dordrecht kennen een rijke historie en zijn het bezoeken meer dan waard.

Voor plaatsen nabij Zevenhoven ==>
Klik hier


Fam. van Vliet
Hogedijk   19
2435 ND   Zevenhoven    (Zuid Holland)
Tel: 0297-593362
Fax: 0297-593362

Aantal kamers / bedden: 2 / 4
Prijs pppn (vanaf): € 20.00

B & B gevestigd in een boerderij buiten het dorp. De vermelde prijs geldt bij meerdere overnachtingen; bij 1 overnachting bedraagt de prijs 22 Euro pppn.
 
 
B & B adressen
Zuid Holland

Alblasserdam (2)
Bergambacht (1)
Den Haag (1)
Dordrecht (1)
Gorinchem (1)
Gouda (2)
Goudriaan (1)
Haastrecht (1)
Hazerswoude-dorp (2)
Herkingen (1)
Katwijk aan Zee (1)
Krimpen a/d Ijssel (1)
Leimuiden (1)
Noordwijk (2)
Schelluinen (1)
Schoonhoven (1)
Ter Heijde (1)
Vlaardingen (1)
Zevenhoven (1)
Zuid-Beijerland (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.