Zuid Holland / HaastrechtHaastrecht is landelijk gelegen aan de Hollandse Ijssel, nabij Gouda. Zowel wandelen, fietsen en kanovaren behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast bevinden de molens van Kinderdijk zich in de omgeving, zijn er een aantal mooie historische steden te bezoeken en vindt men een aantal musea in de buurt. Veel van deze bezienswaardigheden bevinden zich op fietsafstand. De Reeuwijkse Plassen bieden verder diverse watersportmogelijkheden. Zuid Holland heeft verschillende gezichten. Een groot gedeelte bestaat uit verstedelijkt gebied, een gedeelte ligt in het rustige, landelijke en steeds natuurlijker Groene Hart, een gedeelte bestaat uit landbouw- en veeteeltgebieden met daarin rustige dorpen. De grootste haven van de wereld ligt hier natuurlijk en dan is er ook nog veel strand met rustige en zeer drukke badplaatsen. Door de aanwezigheid van een aantal rivieren, de Biesbosch en het Haringvliet is er eveneens veel water en watersport te vinden. Steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en Dordrecht kennen een rijke historie en zijn het bezoeken meer dan waard.

Voor plaatsen nabij Haastrecht ==>
Klik hier


B&B Providentia
Steinsedijk   55
2851 LC   Haastrecht    (Zuid Holland)
Tel: 0182-501829
Email: info@bbprovidentia.nl
Website: www.bbprovidentia.nl

Aantal kamers / bedden: 3 / 8
Prijs pppn (vanaf): € 23.00

B & B in een vrijstaande woning c.q. boerderij in het groene hart.
Alle kamers beschikken over een wastafel en een kluis. Douche en toilet worden gedeeld.
Grote erf voor voldoende pakeerruimte.
Op het adres heerst een huiselijke, gezellige sfeer.
De vermelde prijs geldt bij meerdere overnachtingen. Bij 1 overnachting bedraagt de pppn 25 Euro. Bij gebruik door 1 persoon bedraagt de pppn 25 Euro.

Bijzonderheden: Roken op de kamer & huisdieren verboden
 
 
B & B adressen
Zuid Holland

Alblasserdam (2)
Bergambacht (1)
Den Haag (1)
Dordrecht (1)
Gorinchem (1)
Gouda (2)
Goudriaan (1)
Haastrecht (1)
Hazerswoude-dorp (2)
Herkingen (1)
Katwijk aan Zee (1)
Krimpen a/d Ijssel (1)
Leimuiden (1)
Noordwijk (2)
Schelluinen (1)
Schoonhoven (1)
Ter Heijde (1)
Vlaardingen (1)
Zevenhoven (1)
Zuid-Beijerland (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.