Zuid Holland / Ter HeijdeTer Heijde ligt aan de kust in een landelijke omgeving in het Westland. In de buurt bevinden zich de vele kassen evenals de steden Rotterdam, Den Haag, Delft en iets verder Amsterdam. Zuid Holland heeft verschillende gezichten. Een groot gedeelte bestaat uit verstedelijkt gebied, een gedeelte ligt in het rustige, landelijke en steeds natuurlijker Groene Hart, een gedeelte bestaat uit landbouw- en veeteeltgebieden met daarin rustige dorpen. De grootste haven van de wereld ligt hier natuurlijk en dan is er ook nog veel strand met rustige en zeer drukke badplaatsen. Door de aanwezigheid van een aantal rivieren, de Biesbosch en het Haringvliet is er eveneens veel water en watersport te vinden. Steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en Dordrecht kennen een rijke historie en zijn het bezoeken meer dan waard.

Voor plaatsen nabij Ter Heijde ==>
Klik hier


Fam. Nijdam
Karel Doormanweg   10
2684 XH   Ter Heijde    (Zuid Holland)
Tel: 0174-248635
Email: jakado@kabelfoon.nl

Aantal kamers / bedden: 3 / 5
Prijs pppn (vanaf): € 22.70

B & B gevestigd in een eengezinswoning. Gasten kunnen beschikken over een eigen terras en een eigen ingang. Het huis ligt op 100 m van het strand.
 
 
B & B adressen
Zuid Holland

Alblasserdam (2)
Bergambacht (1)
Den Haag (1)
Dordrecht (1)
Gorinchem (1)
Gouda (2)
Goudriaan (1)
Haastrecht (1)
Hazerswoude-dorp (2)
Herkingen (1)
Katwijk aan Zee (1)
Krimpen a/d Ijssel (1)
Leimuiden (1)
Noordwijk (2)
Schelluinen (1)
Schoonhoven (1)
Ter Heijde (1)
Vlaardingen (1)
Zevenhoven (1)
Zuid-Beijerland (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.