Zuid Holland / DordrechtZuid Holland heeft verschillende gezichten. Een groot gedeelte bestaat uit verstedelijkt gebied, een gedeelte ligt in het rustige, landelijke en steeds natuurlijker Groene Hart, een gedeelte bestaat uit landbouw- en veeteeltgebieden met daarin rustige dorpen. De grootste haven van de wereld ligt hier natuurlijk en dan is er ook nog veel strand met rustige en zeer drukke badplaatsen. Door de aanwezigheid van een aantal rivieren, de Biesbosch en het Haringvliet is er eveneens veel water en watersport te vinden. Steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en Dordrecht kennen een rijke historie en zijn het bezoeken meer dan waard.

Voor plaatsen nabij Dordrecht ==>
Klik hier


De Notenboom / Kees van Berchum
Iroko   157
3315 PN   Dordrecht    (Zuid Holland)
Tel: 0653309353/0611384340
Email: hugerien@gmail.com

Aantal kamers / bedden: 1 / 2
Prijs pppn (vanaf): € 20.00

De Notenboom biedt logies en ontbijt in een ruim woonhuis aan de rand van Dordrecht. Gelegen op 15 fietsminuten (10 min met bus of auto) van de prachtige historische binnenstad van Dordrecht en direct gelegen aan fiets/wandelpaden langs de rivier naar de mooie Biesbosch.
We hebben een kamer met 2-persoonsbed en een eigen badkamer (direct tegenover de kamer gelegen). In overleg zijn er (beperkte) overnachtingsmogelijkheden voor nog 1-3 personen (in een tweede kamer, met gezamenlijk gebruik van de badkamer).
Het ontbijt wordt bij mooi weer in de tuin geserveerd. Evt. lunchpakket op aanvraag. Huisdier in overleg.


Bijzonderheden: gratis parkeren - huiselijke sfeer - mooie tuin - vlakbij Biesbosch
 
 
B & B adressen
Zuid Holland

Alblasserdam (2)
Bergambacht (1)
Den Haag (1)
Dordrecht (1)
Gorinchem (1)
Gouda (2)
Goudriaan (1)
Haastrecht (1)
Hazerswoude-dorp (2)
Herkingen (1)
Katwijk aan Zee (1)
Krimpen a/d Ijssel (1)
Leimuiden (1)
Noordwijk (2)
Schelluinen (1)
Schoonhoven (1)
Ter Heijde (1)
Vlaardingen (1)
Zevenhoven (1)
Zuid-Beijerland (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.