Zuid Holland / Den HaagZuid Holland heeft verschillende gezichten. Een groot gedeelte bestaat uit verstedelijkt gebied, een gedeelte ligt in het rustige, landelijke en steeds natuurlijker Groene Hart, een gedeelte bestaat uit landbouw- en veeteeltgebieden met daarin rustige dorpen. De grootste haven van de wereld ligt hier natuurlijk en dan is er ook nog veel strand met rustige en zeer drukke badplaatsen. Door de aanwezigheid van een aantal rivieren, de Biesbosch en het Haringvliet is er eveneens veel water en watersport te vinden. Steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en Dordrecht kennen een rijke historie en zijn het bezoeken meer dan waard.

Voor plaatsen nabij Den Haag ==>
Klik hier


Bospadkamers
Boswinde   26
2496 WB   Den Haag    (Zuid Holland)
Tel: 015-3619965
Email: bospad@casema.nl
Website: home.casema.nl/vanelker/index.html

Aantal kamers / bedden: 2 / 5
Prijs pppn (vanaf): € 25.00

Vrijstaand huis aan de rand van Den Haag en Delft, rustige ligging. Grote gezellige kamers met badkamer op de eigen verdieping. Goede openbaar vervoer verbindingen naar Delft en Den Haag Centrum. Bij meerdere nachten 1 persoon 30 Euro per nacht, bij 2 of meer personen 1 nacht 30 Euro, meerder nachten 25 Euro.

Bijzonderheden: Zie onze website
 
 
B & B adressen
Zuid Holland

Alblasserdam (2)
Bergambacht (1)
Den Haag (1)
Dordrecht (1)
Gorinchem (1)
Gouda (2)
Goudriaan (1)
Haastrecht (1)
Hazerswoude-dorp (2)
Herkingen (1)
Katwijk aan Zee (1)
Krimpen a/d Ijssel (1)
Leimuiden (1)
Noordwijk (2)
Schelluinen (1)
Schoonhoven (1)
Ter Heijde (1)
Vlaardingen (1)
Zevenhoven (1)
Zuid-Beijerland (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.