Zuid Holland / GoudriaanZuid Holland heeft verschillende gezichten. Een groot gedeelte bestaat uit verstedelijkt gebied, een gedeelte ligt in het rustige, landelijke en steeds natuurlijker Groene Hart, een gedeelte bestaat uit landbouw- en veeteeltgebieden met daarin rustige dorpen. De grootste haven van de wereld ligt hier natuurlijk en dan is er ook nog veel strand met rustige en zeer drukke badplaatsen. Door de aanwezigheid van een aantal rivieren, de Biesbosch en het Haringvliet is er eveneens veel water en watersport te vinden. Steden als Rotterdam, Delft, Den Haag en Dordrecht kennen een rijke historie en zijn het bezoeken meer dan waard.

Voor plaatsen nabij Goudriaan ==>
Klik hier


De Meidenkamer
Noordzijde   60a
2977 XB   Goudriaan    (Zuid Holland)
Tel: 0183-581359
Email: joopengerda@hetnet.nl
Website: www.meidenkamer.net

Aantal kamers / bedden: 2 / 6
Prijs pppn (vanaf): € 21.00

De Meidenkamer staat op een schitterende locatie langs het veenriviertje "de Goudriaan". Vanuit een grote comfortabele zit-slaapkamer met Frans balkon, heeft U een uniek uitzicht over de polder. Het tuinhuisje achter in de tuin aan hetwater staat voor U klaar. U kunt hier genieten van een prachtige zonsondergang. Goudriaan ligt in de Alblasserwaard; een prachtig polderlandschap en uitermate geschikt voor mooie wandel- en fietstochten.
 
 
B & B adressen
Zuid Holland

Alblasserdam (2)
Bergambacht (1)
Den Haag (1)
Dordrecht (1)
Gorinchem (1)
Gouda (2)
Goudriaan (1)
Haastrecht (1)
Hazerswoude-dorp (2)
Herkingen (1)
Katwijk aan Zee (1)
Krimpen a/d Ijssel (1)
Leimuiden (1)
Noordwijk (2)
Schelluinen (1)
Schoonhoven (1)
Ter Heijde (1)
Vlaardingen (1)
Zevenhoven (1)
Zuid-Beijerland (1)

© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.