<== vorige pagina

Overleekerhoeve
Overleek   25a
1141 PE   Monnickendam    ( Noord Holland )
Tel: + 31 (0) 20 436 13 87
Fax: + 31 (0) 20 436 13 87
Email: info@overleekerhoeve.com
Website: www.overleekerhoeve.com


De Overleekerhoeve is een karakteristieke Langhuisboerderij gelegen in Waterland. De accommodatie heeft 5 vierpersoonskamers en 1 zes persoonsappartement. Voor groepen is er een boerenhuiskamer aanwezig waar men heerlijk kan kokkerellen of gezellig samen kan zijn. Alle kamers zijn voorzien van satelliet televisie, draadloos internet een eigen badkamer met douche of whirlpool, badmeubel en toilet. Mindervalide kamer is aanwezig. Rondom onze boerderij kunt u heerlijk fietsen, wandelen, varen en golven door de Waterlandse natuurgebieden. U kunt ook lekker uitrusten en genieten van de prachtige natuur rondom de Overleekerhoeve. Achter de boerderij ligt een natuurreservaat met een vaart die u naar diverse meertjes en natuurgebieden leidt zoals het Twiske en het Ylperveld. Op de boerderij leven koeien, kalfjes, schapen en kerkuilen. Op aanvraag leiden wij u graag rond over onze boerderij. Ligging: 5 km van Monnickendam en 11 km van Amsterdam. Tot ziens.

Bijzonderheden: Verhuur voor 2-, 4-, 8-, 12-,16-,20-, 24- en 26 personen is mogelijk voor een weekend, lang weekend, week of midweek. Voor prijzen zie onze eigen website. Huisdieren in overleg. 
Noord Holland

Monnickendam
© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.