<== vorige pagina

Farm-house
Wyldpaed Oast   23
9287 VM   Twijzelerheide    ( Friesland )
Tel: 0511-445099
Fax: 0511-449172
Email: info@farm-house.nl
Website: www.farm-house.nl

Aantal kamers / bedden: 6 / 16

In de geheel gerestaureerde en aan de huidige tijd aangepaste boerderij uit 1916 vindt u tegen zeer redelijke prijzen comfort, gemak, gezelligheid en zorg.

Het Farmhouse beschikt over vier 2-persoonskamers met prive-douche en toilet. Daarnaast twee 'gezinskamers' met een twee-persoonsbed en een stapelbed. Douche en toilet zijn hier buiten de kamers. Alle kamers hebben T.V. satellietontvangst. Na het opstaan vindt u in de lounge een uitgebreid zelfbedieningsontbijtbuffet. Dit geeft u de gelegenheid, om te ontbijten wanneer u wilt. Of u met de vroege vogels wilt opstaan, of lekker wilt uitslapen, is dan helemaal aan u.

In de lounge kunt u uitrusten van de inspanningen van de dag of gezellig samen zitten. Een drankje, hapje, desgewenst een maaltijd, u kunt het ons vragen. Kortom uw wensen gaan ons aan het hart. U vindt er een TV, Cd- & Dvd-speler, een radio, spelletjes en de gehele boerderij is voorzien van draadloos internet. Rondom de boerderij is een grote tuin met verschillende terrassen, een Pingo (meertje uit de Ijstijd), een peuterzwembadje, een speelveld waar alle ruimte is voor sport en spel en nog meer. Graag zouden wij u bij ons verwelkomen.

Rondom de Pingo staan nu 8 luxe vakantiebungalows en een Zweeds chalet, temidden van rust en natuur tegen concurrerende prijzen. Ook hier vindt u alles voor een ontspannen verblijf. De huisjes zijn het gehele jaar beschikbaar en ingericht voor 6 personen. Ze zijn een comfortabele en gezellig. Wij hebben regelmatig speciale arrangementen en aanbiedingen, dus let op de website! Bij vragen staan wij u natuurlijk ook altijd graag te woord. 
Friesland

Twijzelerheide
© mxess ict
Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van alle vermelde gegevens en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade.